Курси іноземних мов "Helen Doron English"

Helen Doron English - фото
вулиця Жуковского, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Маршала Говорова, 10д
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний
дорога Люстдорфская, 140а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Генерала Бочарова, 50
(ТЦ"Атриум")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Марсельская (пос. Котовского), 40, офіс 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Не секрет, що вивчення нового, особливо якщо йдеться про іноземні мови, найкраще починати з ніжного дитячого віку. Чим раніше дитина долучиться до процесу навчання, тим легше їй буде досягнути успішних результатів. Діти легко сприймають та запам'ятовують нову інформацію, вони відкриті і готові вбирати цікаві факти.

Курси іноземних мов «Helen Doron English» запрошують дітей від 3 місяців до 18 років, щоб навчитися англійської мови у легкій та доступній формі. З більш ніж 30-річним досвідом роботи по всьому світу, спеціалісти «Helen Doron English» розробили та успішно застосовують ефективну методику навчання.

Сьогодні в Україні мережа «Helen Doron English» включає 63 навчальних центри в 24 містах.

“Англійський Хелен Дорон” - світовий лідер у галузі викладання англійської як другої мови

Наша методика навчання базується на творчості, живому спілкуванні, цікавих та пізнавальних завданнях, іграх, музиці.

Запрошуємо скористатися можливістю і відвідати безкоштовний пробний урок.

«Helen Doron English» пропонує наступні курси, виходячи з віку учнів:

  • англійська для малюків до 3 років - відмінний варіант стимулювати роботу мозку, підвищувати інтелектуальний потенціал дитини, розвивати мову, слух, навички роботи в колективі;
  • англійська для дітей від 3 до 6 років - дітки цього віку легко та швидко вчаться розмовляти англійською мовою, легко запам'ятовують пісеньки та вірші, фрази, збільшують своє словникове запас;
  • англійська для школярів від 6 до 12 років - у процесі навчання застосовуємо інтерактивні матеріали, ефективні методики спілкування, читання, письма, сприйняття мови на слух, наші навчальні програми для цього віку відповідають рівням pre-A1, A1;
  • англійська мова для підлітків від 12 до 18 років - заняття враховують сучасні інтереси молоді, ми глибоко вивчаємо граматику, лексику та фонетику англійської мови, навчальні програми відповідають рівням А2-В2 міжнародної шкали.

Крім того, пропонуємо скористатися різноманітними програмами (літніми, виїзними таборами) вивчення англійської мови під час канікул.

«Helen Doron English» - це корисний, легкий та цікавий спосіб вивчення іноземної мови.

 

Як проходить навчання англійської мови
Немовля вивчає свою рідну мову природно, коли оточуючі постійно розмовляють з дитиною; чітко називають предмети, показуючи на них; розповідають казки, співають пісні, читають вірші та книжки.

Так само і ми навчаємо англійською мовою, як рідною, створюючи мовне середовище. На заняттях звучить виключно англійська мова. Під керівництвом професійного викладача діти та підлітки знайомляться з новими словами через живе спілкування, творчість, веселі завдання, ігри, музику.

Гра є невід'ємною складовою навчального процесу, адже дитина активно пізнає світ через гру. При цьому ми враховуємо вік дитини, оскільки він впливає на характер гри, її темп, складність та спрямованість. У кожної дитини свій темп розвитку та сприйняття інформації, тому ми практикуємо індивідуальний підхід на заняттях.

Відгуки