Кабинет натуральной медицины

Кабинет натуральной медицины - фото
вулиця Семинарская, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт13:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Інформація для пацієнтів

Сімейний лікар кандидат медичних наук з великим досвідом роботи допоможе вам при проблемах зі здоров'ям.

Використовуючи в своїй роботі наукові розробки природної біологічної медицини, новітні сучасні технології, лікар проводить грамотну діагностику та лікування до повного одужання.

Людина накопичує токсини від прийому не тільки хімічних ліків, а й з оточуючого середовища (викидів важких металів у повітря, використання пестицидів, побутової хімії тощо).

По суті, хвороби є природною відповіддю організму на агресію внутрішню і зовнішню. Застосовуючи в своїй практиці ліки на основі природних компонентів, можна вилікувати гострі, раптово розвиваються хвороби, і хронічні, незалежно від того, в якій частині тіла вони розвилися і до якого розділу медицини відносяться.

Переваги методів природної біологічної медицини полягають у характері лікування, оскільки лікується не лише орган, поразений хворобою, але весь організм людини. Застосовуючи всі методи автогемотерапії, мануальної терапії, гомеопатії, гомотоксикології, гіродотерапії (лікування п'явками), рефлексотерапії, ми активуємо власні захисні механізми життя. При цьому організм очищується від токсинів, стає знову повноцінно здоровим.

Комплекс лікувальних заходів необхідний для вилікування від хронічних хвороб, цукрового діабету, гіпертонічної хвороби, атеросклерозу, наслідків інсультів, інфарктів, безпліддя у чоловіків та жінок, хронічних запальних процесів у жіночій і чоловічій статевій системах, хвороб хребта та суглобів. При цьому виключений ризик виникнення побічних ефектів лікування.

Одужання настає швидко, оскільки лікування ефективне. Це твердження базується на великому досвіді оздоровлення сотень і сотень людей.

Найголовніше в житті - наше здоров'я.

Природна біологічна медицина, м. Одеса вул. Семінарська 7, Кабінет 33, прийом з 10:00 до 16:00, щоденно. Попередній запис: 067-561-12-33

Відгуки