Арт-кафе "Посейдон"

Посейдон - фото
вулиця Пастера, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Неповторна творча атмосфера, гостинність і затишок приваблюють відвідувачів арт-кафе «Посейдон». Гарантуємо - відвідавши це місце одного разу, ви обов'язково станете постійними гостями цього особливого закладу. В кафе - чудова кухня та відмінний рівень обслуговування, доступні ціни і багато якісних розваг на будь-який смак.

Кухня «Посейдона» варта окремої уваги. Адже смачні та свіжі страви європейської кухні задовольняють найвибагливіший смак вимогливого гурмана. М'ясо і риба, великий вибір овочевих страв, супи і гарячі закуски, різноманітні напої - ми гарантуємо вашу кулінарну насолоду. Тщательно і уважно підходимо до вибору інгредієнтів для приготування страв, точно дотримуємося технології. Для любителів солодкого пропонуємо широкий асортимент десертів - легкі та повітряні, ніжні та ароматні - вони залишать приємний післясмак після прийому їжі.

Крім того, арт-кафе «Посейдон» пропонує можливості відмінного відпочинку для людей різних смаків і уподобань - кальян для любителів спокійного розслабляючого відпочинку, більярд для азартних і активних відвідувачів. Кожен зможе відпочити за своїм смаком.

Серед переваг арт-кафе «Посейдон» можна відзначити:

  • доступні ціни і різноманітне меню;
  • зручне розташування закладу в історичному центрі міста;
  • простору літню терасу.

Запрошуємо відсвяткувати в «Посейдоні» день народження, корпоративний святковий захід або інше урочисте заходи у нашому банкетному залі на 30 осіб - наш персонал з радістю допоможе спланувати ваше свято, піклуватиметься про виконання ваших бажань і вимог.

Арт-кафе «Посейдон» запрошує гостей, які цінують затишок і комфорт, сервіс і увагу.

Відгуки