Мовні курси "Игра"

Игра - фото
вулиця Академика Заболотного, 58
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Ср,Сб10:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Усім давно відомо і зрозуміло, що в наш час знання мов давно стало не шкільно-університетським обов'язком, а життєвою необхідністю. Особливо, якщо справа стосується перспективної роботи, кар'єрного росту, можливості працевлаштування (або на ПМЖ) за кордоном.

Причому, чим раніше почнеться вивчення мови, тим вона ближчою, зрозумілою, рідною, доступнішою.

Ось чому мовний центр "Гра" запрошує до своїх рядів студентів усіх вікових категорій, починаючи від річних малят (щоб, принаймні, дві мови стали для них рідними) і закінчуючи дорослими без обмеження верхньої вікової планки.

Головне, щоб студенти (дорослі) прийшли з щиросердечним і непохитним бажанням оволодіти в достатній мірі однією з основних європейських мов (англійською, німецькою, французькою, італійською, іспанською, грецькою), або екзотичними турецькою, китайською.

Заняття проводяться, як і положено, в групах або індивідуально. Підхід до занять найтворчіший, не позбавлений інтересу, новизни і, звичайно ж, нових методик викладання і навчання. Для дітей, наприклад, заняття з розвитку мовлення, ляльковий театр, розвиток-терапія піском, музична розминка, пікніки-посиденьки на природі, літній табір, екскурсії та багато інших цікавинок.

Вас і вашіх малят чекає "Гра"!
 

Відгуки