Агентство нерухомості "Альтаир-АС"

Альтаир-АС - фото
вулиця Осипова, 6
+38 (048) 796-94-38 (отдел новостроя, секретарь)
+38 (048) 771-51-38 (отдел новостроя, секретарь)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви, звичайно ж, чудово розумієте, що в питаннях купівлі або продажу житла немає місця компромісам і сумнівним посередникам. А самостійно вирішувати такі важливі завдання не варто — є ризик щось проглянути, не помітити, не врахувати. Тим більше, що всі ми зайняті люди, а процедура продажу або купівлі нерухомості досить хлопотна.

Професійну допомогу вам готово надати професійне агентство нерухомості «Альтаїр-АС», яке спеціалізується на продажах, купівлі та оренді нерухомості.

Головна наша спеціалізація — продаж квартир, тому ми готові підібрати для вас найбільш оптимальні варіанти, надати величезну базу актуальних пропозицій або продати ваше житло з найбільшою вигодою для вас. Ми працюємо на ринку нерухомості міста Одеси з 2004 року і за цей час набрали безцінний досвід і зможемо врахувати найрізноманітніші нюанси та складні моменти майбутньої угоди.

Наші спеціалісти — відповідальні, грамотні і кваліфіковані, тому у вас не виникне складнощів на різних етапах оформлення угоди. Надаємо послуги в різних сегментах ринку нерухомості і, якщо знадобиться, готові здійснити складні, багаторівневі, комплексні операції з різними видами нерухомості. Для нас найголовніше — розуміння рівня відповідальності перед нашим клієнтом. Адже йдеться не просто про власність, а про дорогоцінну власність, яка купується не кожен день.

В постійно оновлюваній базі даних нашого агентства ви зможете знайти реальні пропозиції продажу квартир, котеджів, офісів, земельних ділянок, заміських будинків, комерційної нерухомості в Одесі та області. Наші спеціалісти підберуть і складуть для вас перелік пропозицій, базуючись на ваших вподобаннях та побажаннях.

Ціль компанії «Альтаїр-АС» — надання послуг та створення оптимальних умов, які гарантують клієнту вигідні, чесні, надійні умови купівлі об'єкта нерухомості.

Відгуки