Транспортно-експедиторська компанія "Cargo Solutions"

Cargo Solutions - фото
вулиця Балковская, 120/2, офіс 412
(БЦ "Планета", 4 этаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

Якщо до числа ваших бізнес-інтересів входить перевезення та доставка вантажів, вам буде цікава інформація про послуги транспортно-експедиторської компанії "Cargo Solutions".

Суть роботи компанії у оперативному вирішенні питань транспортування вантажів у контейнерах з використанням власного вантажного транспорту. Іншими словами, компанія надає сучасні високоякісні логістичні послуги, а саме:

  • Експедитування всіх видів вантажів - професійний супровід вантажів будь-якої специфіки, включаючи небезпечні, за індивідуально розробленим маршрутом, що уникне ризику зупинок.
  • Перевезення вантажів в Україні та поблизу закордонній країні, в т.ч. перевезення складених вантажів з ефективною оптимізацією транспортних витрат, за перевіреними маршрутами руху та за вигідними цінами.
  • Оформлення та послуги експорту-імпорту вантажів з метою забезпечення максимально оперативної доставки.
  • Страхування, максимально оперативне розмитнення та легалізація вантажів навіть у найскладніших та проблемних ситуаціях.
  • Комплексне митне оформлення, з професійним підходом, знанням тонкощів та "підводних каменів" митного процесу.
  • Перевезення вантажів контейнерні - безпечна оперативна доставка контейнерів будь-якими видами транспорту, за оптимальними маршрутами, з мінімізацією витрат на тару-упаковку, повною збереженістю вантажу, оперативними завантажувально-розвантажувальними роботами.

Довірте свій вантаж "Cargo Solutions", і спіть спокійно.

 

Відгуки