Студія психології "Меланж"

Меланж - фото
вулиця Екатерининская, 91
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Іноді, коли здається, що ми остаточно заплуталися в своєму житті і знайти грамотний вихід не здається можливим, допомога професійного психолога здатна відновити наше рівновагу. Мудрий, розсудливий і відповідальний спеціаліст може дати потужний поштовх до позитивних змін, змінити наш погляд на багато речей, направити думки і діяльність в потрібне русло.

Студія психології "Меланж" - це колектив досвідчених і кваліфікованих спеціалістів з успішним практичним досвідом роботи, достатньою теоретичною підготовкою.

Надаючи послуги як психолог, психотерапевт, системний розставляючий, "Меланж" пропонує:

  • індивідуальну консультацію;
  • групову терапію;
  • системні розстановки;
  • психологічні ігри;
  • сімейну консультацію.

Важливою складовою роботи студії психології "Меланж" є проведення курсів навчання психології. Навчання розпочинається у вересні.

Наші курси включили найновіші досягнення і дієві методики світової психологічної допомоги, якими ми готові ділитися з вами. Ці курси психології допоможуть вам розвинути особистісні якості, прийняти себе, підвищити креативність, а головне - ви зможете допомагати іншим людям. Це стане чудовим стартом вашої кар'єри як спеціаліста з психології.

У процесі навчання наші педагоги і тренери застосовують виключно діючі інструменти, щоб ви змогли проробити особисті запити і створити успішну приватну практику. Наші курси будуть корисні не тільки психологам і коучам, але також, студентам-психологам для додаткового навчання, всім тим, хто за обов'язком служби працює з людьми і тим, хто захоплюється психологією  її впливом на життя людини.

Не пропустіть свій шанс змінити життя - записуйтеся на наші курси!

Відгуки