Юридична компанія "Help-Pravo"

Help-Pravo - фото
провулок Покровский, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

В нашому житті час від часу з'являються різні питання, які потребують кваліфікованої допомоги досвідчених юристів. Звичайно, можна спробувати вирішувати завдання самостійно, але це потребує значних знань і практичних навичок, достатнього досвіду та вміння маневрувати в заплутаних і не завжди зрозумілих витку законів. Щоб обійти всі "підводні камені", знизити ризики, а також запобігти фінансовим втратам, варто не тягнути час і звертатися до професіоналів.

Юридична компанія "Help-Pravo" пропонує професійну юридичну допомогу в різних сферах діяльності та галузях права. Досвідчені юристи компанії готові супроводжувати роботу підприємства від початку підприємницької діяльності до його розвитку. Накопичений досвід дозволяє нам успішно вирішувати навіть, здається, неможливі завдання і знаходити законні та грамотні виходи з ускладнених ситуацій. Разом ми оберемо найбільш оптимальний варіант розв'язання проблеми.

Юридична компанія "Help-Pravo" працює у галузі корпоративного права, нерухомості, сертифікації, захисту інтересів клієнта в різних судових інстанціях.

Пропонуємо широкий спектр послуг:

  • реєстрацію підприємств;
  • успішне вирішення податкових суперечок, а також податковий супровід;
  • абонентське юридичне обслуговування;
  • юридичні консультації та допомогу іноземцям;
  • реєстрацію інтелектуальної власності;
  • представництво клієнта в судах;
  • ліцензування та отримання дозволів;
  • реєстрацію змін.

Ми постійно розширюємо і удосконалюємо наш список послуг, підвищуємо кваліфікацію наших юристів. Кожен з наших співробітників - спеціаліст високого рівня, готовий братися за розв'язання складних і заплутаних завдань.

У випадку абонентського юридичного обслуговування ми готові надавати своєчасну юридичну допомогу та підтримку в успішній роботі підприємств різних сфер діяльності.

Юридична компанія "Help-Pravo" гарантує якість наданих послуг, ми укладаємо договори про співробітництво, пропонуємо доступні ціни. Дотримуємося чесних правил роботи, оскільки дбаємо про свою репутацію і цінуємо кожного клієнта.

Відгуки