Мовні курси "Dilhane"

Dilhane - фото
вулиця Ланжероновская, 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Володіння іноземними мовами — це можливість свободного спілкування в різних куточках планети, перспективи дізнаватися нове з першоджерел, безпосередньо вивчати іншу культуру та звичаї країни. Сьогодні світ неймовірно відкритий і дозволяє всім бажаючим приєднатися до новітніх досягнень наукової, технологічної і культурної сфери.

Якщо ви не хочете, щоб вас обмежувала мовна бар'єр — починайте вивчати іноземну мову прямо зараз. Ефективні методики, практичні заняття і систематичні заняття дозволяють досягти позитивних результатів за достатньо короткий час.

Мовні курси «Dilhane» готові допомогти вам вивчити іноземні мови. Ми ретельно продумали і підготували організацію навчального процесу, щоб досягти ефективних результатів і задовольняти бажання наших учнів.

Головна складова процесу навчання — комунікація, адже тільки в процесі розмов і ведення тематичних діалогів можна засвоїти і сформувати мовні навички.

Крім навчання мовам, «Dilhane» — це ще й бюро перекладів, перекладемо для вас найрізноманітніші документи та важливі папери.

Які саме мови ви зможете освоїти завдяки «Dilhane»? До речі, запрошуємо і дорослих і дітей вивчати турецьку, англійську, польську, арабську, іспанську, французьку, німецьку і російську мови для іноземців.

Чому варто обрати саме наші мовні курси?

  • Ми не просто навчаємо — ми спілкуємося і проводимо час з користю. Постійно контролюємо якість навчання, впроваджуємо нові методики і навчальні матеріали.
  • Пропонуємо безкоштовний пробний урок — ви зможете оцінити якість і рівень викладання.
  • Ви зможете підібрати оптимальний курс вивчення іноземної мови, виходячи з ваших цілей, початкового рівня і інших факторів.
  • Зручний графік занять — ми працюємо в денний і вечірній час, а також по вихідних.
  • Доступні ціни.

Відгуки