Танцювальна студія "Корица"

Корица - фото
дорога Николаевская, 142
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Радостная, 2/4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Пушкинская, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Кориця…

Звучить смачно, ароматно, привабливо-солодко…

І виглядає ще краще!

Тому що «Кориця» — це надзвичайна студія танців.

Студія, де можна стартувати і вдосконалювати свої вміння в галузі найпрекраснішого мистецтва з назвою «Танець» за новітніми програмами і стилями.

Більше того, ви не тільки навчитеся пластично рухатися, відчувати ритм, але й зможете змінити свій монотонний образ життя, своє мислення. 

Чого вас навчать в студії «Кориця» 

Тих, хто втомився від повсякденності і життєвої рутини, кому хочеться чогось нового, надзвичайного, несподіваного чекає неповторне мистецтво pole dance — шестової акробатики, танцю на історичному стовпі або пілонного танцю, готового привести вашу фігуру у чудову форму. І для цього вам зовсім не потрібно наполегливо-одноманітно працювати над різними групами м'язів — пілон поклопочеться про все, тренуючи м'язи преса і спини, рук і ніг. Так тіло набуде рельєфно-красиві очертання, разом із неповторним задоволенням виконання окремих елементів, а потім і наповненості внутрішньою силою, жіночністю, красою, естетикою та відчуттям свободи танцю. 

Ми працюємо в різних напрямках pole dance, зокрема запрошуємо на заняття pole sport, pole kids, pole acrobatic, exotic pole.

Крім того, в «Кориці» готові вас навчити таким вмілим та красивим танцювальним напрямкам, як hip-hop, strip plastic, dance hall,; twerk, jazz funk, wag dance. Набираємо дитячі групи (діти від 3 років) для занять дитячою хореографією.

А ще, всіх бажаючих чекають заняття з розтяжки (стретчінгу) і новинка в галузі йоги — аеройога. Що це?

А це та ж йога, але з виконанням звичайних асан у незвичайному варіанті — у повітрі.

Погодьтеся, відчути себе у стані парення у повітрі вже приємно (спом'яніть дитячі гойдалки). А скільки енергії та позитиву дарують виконувані при цьому корисні вправи.

Спробуйте — вам сподобається!

Відгуки