Футбольний клуб "Footykids"

Footykids - фото
вулиця Тенистая, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний
проспект Академика Глушко, 1/6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ви ж знаєте, що всі діти талановиті. У нас народжуються тільки такі!

А правильні і люблячі батьки стараються вчасно (чим раніше - тим краще) помітити і розвивати в своїх дітей вроджені їм таланти.

От і малюків, що не відривають погляд від трансляції футбольного матчу, не втомлюються тягнути батьків на стадіон, не розлучаються з футбольним м'ячем, чекає перший в Одесі футбольний клуб для дошкільнят - "Footykids".

Тут зустрінуть юних футболістів, яким вже виповнилося цілих 2,5 рочки (і до 7 років).

Гадаєте, рано?

А от і ні - 2,5-3 роки - саме час для розвитку малюків. Такий командний спорт, як футбол, допомагає дітям зміцнитися фізично, ставши вправними, сильними, відважними, і адаптуватися у колективі, здобувши впевненість у собі, ставши комунікабельними, життєрадісними, підготовленими до складнощів (а вони, фактично, не змусять себе чекати) шкільного життя.

І, що дуже важливо, футбол навчає дітей думати, прораховувати ситуації, обмірковувати варіанти, вчитися взаємодіяти на полі, швидко приймати рішення. Ця гра навіть самих "домашніх", засмаглих бабусів дітей перетворює на жвавих, вміючих постояти за себе хлопчиків, а непосидючих непосид - в дисциплінованих гравців.

Нарешті, згадайте, скільком людям футбол дозволив досягти в житті неймовірних висот і визнання.

Так допоможіть своєму дитині почати свій шлях до перемоги!
 

Відгуки