Майстерня "Газ-Авто"

Газ-Авто - фото
вулиця Ильфа и Петрова, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Постійний ріст цін на бензин рано чи пізно змушує задуматися про пошук альтернативного та більш вигідного рішення. Залишати автомобіль в гаражі — це зовсім не вихід, адже бувають ситуації, коли без нього не обійтися, і цього не потрібно. Сьогодні існує вигідний і досить популярний серед автовласників варіант економії — встановлення газобалонного обладнання. Порівняно з бензином газ коштує дешевше, а двигун автомобіля припиняє викид шкідливих речовин у навколишнє середовище. Встановлення такого обладнання окупається в дуже короткий термін.

Майстерня "Газ-Авто" надає комплекс необхідних кваліфікованих послуг з встановлення газобалонного обладнання на автомобілі, а також здійснює заправку автомобільних кондиціонерів.

Автовласники оцінили переваги, які дає використання газу як палива:

  • суттєва економія витрат на паливо, масло і свічки;
  • зменшується забруднення навколишнього середовища;
  • робота двигуна стає більш плавною і м'якою;
  • ви завжди зможете вибирати і в будь-який момент переключатися з газу на бензин;
  • збільшується ресурс двигуна на 40%.

Майстерня "Газ-Авто" — відмінний вибір для встановлення ГБО, оскільки ми надаємо гарантії якості нашої роботи строком до 3 років.

Залежно від ваших переваг, запропонуємо стандартну комплектацію або встановимо комплект італійського обладнання. Також оформляємо повний пакет необхідних документів. Ми працюємо застосовуючи сучасні надійні технології, приділяючи особливу увагу питанням безпеки. Наші майстри — надійні і відповідальні, досвідчені і грамотні спеціалісти, які відповідають на ваші питання та швидко виконають переобладнання вашого автомобіля.

Відгуки