Салон краси "Anet"

Anet - фото
вулиця Мясоедовская, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Ухожений зовнішній вигляд, сяючі очі, розкішні волосся та інші важливі складові краси дарують нам неймовірне спокусливе відчуття своєї сили, ефектності, непереборності. Чи не мрієте ви дивитися в дзеркало та насолоджуватися тим, що бачите?

А раз так, то не відкладайте догляд за собою на потім — запрошуємо відвідати наш професійний салон краси «Anet». На вас очікують новітні ефективні послуги у сфері краси та догляду, сучасні засоби та дієві методики. Завдяки вмілим і кваліфікованим рукам наших лікарів і майстрів ви отримаєте те, про що так довго мріяли — красивий та доглянутий зовнішній вигляд.

Ми чудово розуміємо, що справжня краса починається з догляду за шкірою та загальним станом організму. Тому пропонуємо для вас широкий спектр косметологічних послуг, які надають професійні лікарі-косметологи. Ми використовуємо нові досягнення науки та технологій, щоб досягти стійкого ефекту, усунути недоліки та підкреслити ваші переваги.

Послуги лікаря-косметолога включають:

  • ультразвукове очищення обличчя;
  • алмазне шліфування обличчя — ми зможемо позбавити вас від давніх шрамів, наслідків вугревої висипки та інших проблем;
  • ультразвуковий фонофорез;
  • воскова депіляція та багато іншого.

Для відновлення душевної рівноваги, відпочинку та розслаблення, радимо записатися на масаж. Лікар, який виконує масаж, підбере оптимальний для вас вид — класичний, лікувальний, баночний, масаж ніг. Вже після декількох сеансів ви помітите покращення самопочуття, наплив сил та енергії.

Крім того, салон краси «Anet» пропонує великий розмаїтість інших послуг у сфері краси та стилю. Зокрема, надаємо можливість скористатися послугами:

  • перукарського залу — ми готові виконати модні стрижки та зачіски, фарбування, мелірування, біозавивку та багато іншого для краси ваших волосся;
  • нігтьового сервісу — манікюр, гель-лак, спа-манікюр, апаратний манікюр та педикюр;
  • професійного візажиста та замовити бажаний макіяж.

Запрошуємо оцінити нашу новинку — ламінування вій.

Ми чекаємо наших клієнтів, щоб допомогти їм трансформуватися, відчути розкіш та силу справжньої краси.

Відгуки