Пляж "Чкаловский"

Чкаловский - фото
пляж Чкаловский, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Море спокушає обіцянкою приємного прохолоду і якісного відпочинку. Ми протягом усього року плануємо майбутню відпустку, мріючи зануритися в лазурні хвилі і відчути насолоду від їхнього лоскотання. І так образно, якщо ці мрії розбиваються об високі ціни на проживання на морському узбережжі. Погодьтеся, добрий відпочинок на морі потребує достатніх коштів.

Клінічний санаторій ім. Чкалова пропонує відмінну альтернативу, надаючи можливість бюджетного відпочинку на пляжі Чкалова. Адже вартість доби проживання в чистих, затишних і компактних будиночках на березі пляжу становить всього від 200 гривень на добу з особи.

Наші будиночки чудово підійдуть для відпочинку компаній молодих, активних людей, сімей з дітьми, які ставлять перед собою мету насолодитися морем і його чарівною красою. Уявіть — ви зможете прокидатися під шум прибою, почувати крики чайок і насолоджуватися чудовими сходами сонця.

Ми гарантуємо для вас прекрасний відпочинок, забезпечимо комфортні умови проживання, увагу, турботу і відповіді на найрізноманітніші запитання, допомогу в різних ситуаціях. Не втрачайте цю відмінну можливість побачити море, про решту ми позаботимося.

Відгуки