Агентство з працевлаштування за кордон "IEX-GROUP"

IEX-GROUP - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Багато перспектив та цікавих можливостей відкриває перед нами робота або навчання за кордоном. Практичний досвід, нові знайомства, стажування на передових виробництвах, можливість вдосконалювати іноземну мову, вивчення найновіших досягнень світової науки - ці та багато інших переваг дозволять вам рости і розвиватися, вдосконалювати себе у своїй сфері або освоювати абсолютно нові горизонти.

У цьому захоплюючому процесі вам обов'язково потрібний надійний і відповідальний помічник. І компанія «IEX-GROUP» готова вам запропонувати свої послуги у сфері працевлаштування, навчання або відпочинку за кордоном.

«IEX-GROUP» - колектив молодих і цілеспрямованих спеціалістів, готових здійснювати ваші мрії і плани.

Чим ми керуємося в роботі?
  • 100% відповідальністю перед нашими клієнтами.
  • Бажанням задовольнити найскладніші запити.
  • Професіоналізмом і накопиченим позитивним досвідом у цій сфері.
Перелік послуг від «IEX-GROUP» включає:
  • Працевлаштування за кордоном - ми підберемо для вас відмінні вакансії на найкращих підприємствах Естонії, Туреччини, Китаю, Великобританії, Канади, Данії, Литви, США, Польщі, Німеччини, Італії та інших країн. Допоможемо оформити пакет необхідних документів і завжди будемо на зв'язку з нашим клієнтом.
  • Допомога в оформленні віз.
  • Туристичні послуги та замовлення авіаквитків - відпочиваючи з нами, ви зможете не відволікатися на побутові проблеми і різноманітні питання організації дозвілля. Ми підберемо варіант відпочинку, який 100% задовольнить вас і ваших близьких.
  • Автобусні тури.
Якщо ви мрієте змінити своє життя, не боїтеся змін і відкриті до нового - звертайтеся в «IEX-GROUP» і пізнавайте всю різноманітність і красу навколишнього світу разом з нами.

Відгуки