Магазин ЗДОРОВьЯ

Магазин ЗДОРОВьЯ - фото
вулиця Успенская, 67/69
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Відчуваєте, що ваші ніжки втомлюються і вечором вам важко рухатися? Не хочете допустити появи варикозу або інших неприємних явищ? Зверніть увагу на якісний трикотаж — відмінний спосіб лікування, а також профілактики варикозу. Сучасні компресійні вироби виготовляють з гіпоалергенних і еластичних тканин.

Якісні панчіхи або колготки суттєво полегшують стан ніг, знімають біль і втому, дозволяють тривалий час перебувати в одноманітних позах (стоячи або сидячи) без негативних наслідків для здоров'я. Великою популярністю користується компресійний трикотаж у майбутніх мам — бандажі відмінно фіксують зростаючий живіт, а панчіхи і колготки знімають напругу і запобігають набрякам в ногах.

«Магазин ЗДОРОВ’Я» пропонує придбати компресійний трикотаж і ортопедичні вироби від провідних світових виробників — Schiebler, Juzo, Medi, Сompressana. Виробники постійно вдосконалюють свої товари і розширюють їх асортимент, використовують якісні безпечні матеріали, що дозволяє досягати значних позитивних результатів.

У нас можна придбати різноманітні якісні товари для краси і здоров'я, для занять спортом, туризму, для профілактики і лікування вже існуючих проблем. Великій вибір продукції і доступні ціни дозволяють задовольнити різні запити.

Асортимент магазину включає:

  • компресійний трикотаж різного призначення — профілактичний, лімфологічний, флебологічний, госпітальний, для лікування трофічних виразок;
  • ортопедичні подушки;
  • ортопедичні бандажі;
  • ортопедичне взуття і устілки;
  • товари для майбутніх мам;
  • коректори стопи;
  • вироби для спорту і туризму;
  • товари для реабілітації — костиль, ходунки і трости.

Крім лікувальних властивостей, запропоновані нами вироби мають стильний і привабливий вигляд.

Подбайте про своє здоров'я і привабливість, не знехтувайте ефективними і безпечними засобами профілактики, полегшіть стан своїх ніг.

Наші консультанти допоможуть вам підібрати оптимальні товари, проконсультують і відповідатимуть на ваші питання. Піклування про ваше здоров'я — наша головна задача, ми ставимося до неї відповідально і професійно.

Відгуки