Студія дизайну "Кубус-Дизайн"

Кубус-Дизайн - фото
провулок Нечипуренко, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Вибираючи якісні матеріали для ремонту або будівництва будинку, плануючи внутрішній простір і зовнішній вигляд, ми не можемо обійтись без такої важливої і відповідальної складової процесу будівництва, як архітектура і дизайн. Навіть якщо ми більш-менш уявляємо, яким саме бачимо своє житло, без допомоги спеціаліста обійтись важко. Що вже говорити про той випадок, коли є лише загальні побажання або нечіткі уявлення про кінцевий результат?

Архітектурна студія "Кубус-Дизайн" готова допомогти вам. Ми пропонуємо послуги талановитих архітекторів, дизайнерів, які слідкують за модними новинками і стилістичними напрямками, вибирають сучасні рішення, слухають побажання замовника, порадять оптимальні варіанти.

"Кубус-Дизайн" надає послуги в Одесі, але ми готові працювати і реалізовувати цікаві проекти в інших містах.

Зовнішній вигляд і оздоблення внутрішнього простору будинку визначають його стиль і, що дуже важливо, функціональність. Ми створюємо неповторні, унікальні, гармонійні проекти, які повністю відповідають сучасним вимогам і стандартам, але водночас підкреслюють характер власника.

Архітектурна студія "Кубус-Дизайн" працює в кількох напрямках:

  • проекти інтер'єрів;
  • стилістика громадських будівель і закладів;
  • архітектура;
  • концептуально-орієнтований дизайн.

Професіоналізм, орієнтація на потреби замовника, сучасний підхід - якості, які у кінцевому підсумку визначають і характеризують успішну роботу архітектурної студії "Кубус-Дизайн".

Відгуки