Ремонт и перетяжка мягкой мебели и салонов автомобилей

Ремонт и перетяжка мягкой мебели и салонов автомобилей - фото
вулиця Минская, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Придбуючи нові меблі, ми сподіваємося, що позбулися від меблевих проблем на довгі роки. Але, на жаль, ніщо в нашому житті не існує вічно, тим більше, життя меблів. А м'яка меблі і взагалі не відрізняється богатирським здоров'ям і довголіттям. 

Регулярне сидіння-лежання ні в якому разі не освіжає оббивку крісел і диванів, навіть якщо ви ховаєте її під ковдрою. Малі члени сім'ї із задоволенням намагаються пролити сік, чай, а то й суп, удосконалювати декор фарбами, фломастером, пластиліном, нечаянно порізати або припалити. Ну, а домашні улюбленці і взагалі окрема пісня, оскільки, незважаючи на пристосування для точки кігтів, коти безумовно прагнуть спробувати себе й на диванах із кріслами. Все сказане в повній мірі стосується салону автомобіля. 

Отже, якщо ваші меблі вам дорогі, краще рано, ніж пізно, звернутися за допомогою і реанімувати улюблений диван або крісло. 

До вашої уваги «Ремонт і перетяжка м'якої меблі та салонів автомобілів»

Послуги виключно ручної, майстерної роботи з використанням цілого собору професійних прийомів. 

А отже, перетяжка буде виконана з хірургічною точністю, оскільки майстри сервісу реально здатні вдихнути в ваші меблі нове життя. 

І, якщо в «лікуванні» потребує оббивка салону вашого автомобіля, немає проблем — у майстерні все зроблять «на відмінно».

Загальний перелік послуг майстерні можна описати як:

  • пошив чохлів (на дивани, в авто, матраци);
  • перетяжка матраців, автосалонів, крісел, диванів, барної та іншої меблі;
  • тюнінг салону авто (оббивка і перетяжка всього салону, крім керма).

Відгуки