Інтернет-магазин "Your smile"

Your smile - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
Пт,НдВихідний

Інформація

"Ваша посмішка" ― це унікальний інтернет-магазин з великим, а головне унікальним і корисним у своїй сфері асортиментом товарів.

                Ми пропонуємо вам різні каталоги товарів:
 Аксесуари, гаманці,  товари для дому, спортивні товари, товари для саду і дачі, а також товари для відпочинку, телевізійні товари, які рекламуються завдяки телевізійним каналам, унікальні масажери і тренажери в асортименті, світлодіодні лампи, ліхтарики, а також різні унікальні джерела світла, лампи, економки та багато іншого, церковні магазини з великим асортиментом товарів, церковні свічки, воскові, форми для випічки пасхи, електрошокери, дрібна техніка, товари для улюблених жінок, новорічні товари, сувеніри та подарунки.

            Наша компанія працює без посередників з європейськими та азіатськими постачальниками. Ми поєднали хорошу якість та приємну ціну.

             "Ваша посмішка" швидко зарекомендував себе як хороша компанія, надійний постачальник, співробітник, а також стараємося максимально підійти до кожного клієнта. Ми розуміємо, що запорукою успіху нашого інтернет-магазину є задоволений і щасливий покупець. Тому ми завжди шукаємо підхід до кожного покупця, наш менеджер допоможе підібрати потрібний вам товар, а також вказати на його плюси та мінуси порівняно з іншим товаром.

            Унікальність нашого порталу безпосередньо пов'язана з асортиментом нашого товару, а також його якістю і ціною.

            Ми стараємося бути завжди актуальними і саме тому не зупиняємося на місці. Наш магазин пропонує вам каталог з понад 1000 позицій. З кожним тижнем асортимент поповнюється, а також після телевізійної реклами якогось товару, він надходить на наш склад. І ми з радістю поділимося ним з вами.
             
             На відміну від багатьох інших інтернет-магазинів - ми виділяємося тим, що не просто продаємо свій товар. Ми вказуємо вам в правильному напрямку, надаючи корисні та зручні поради, а також рекомендації в нашому постійно оновлюваному каталозі.

             Наш магазин працює безпосередньо зі складом. Завдяки цьому ми швидко і якісно можемо обслуговувати кожного покупця.

 Оформлення замовлення та доставка.

    Оформлення замовлення можна здійснити безпосередньо через сайт, якщо такої можливості у вас немає, то ви можете зателефонувати нам або написати нам листа, після чого ми вам перетелефонуємо (Ці функції ви можете знайти в розділі "Контакти")

   Доставка по всій Україні здійснюється трьома транспортними компаніями Нова Пошта, Укр пошта.

 Ми не зупиняємося і постійно прогресуємо.

   Розширення нашого асортименту дозволяє вам придбати необхідні речі для особистого використання, а також для дому та побуту.

   Поступові роботи над сайтом. Ми стараємося максимально надати вам всі умови для зручної та комфортної роботи на сайті. Сайт не зупиняється, з кожним днем він прогресує, як і сама компанія.

 Детальніше: ***

Відгуки