Торгова компанія "Oval"

Oval - фото
вулиця Торговая, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Ваш будинок буде насправді захищений від погоди, шуму, вітру та інших неприємних явищ, якщо питання установки дверей, утеплення ви довірите Торговій компанії «Oval». Займаючи лідируючі позиції на ринку України, це підприємство пропонує високоякісну, довговічну та надійну продукцію за вигідними цінами. Наші партнери — найбільші виробники вікон та дверей — гарантують відповідність своєї продукції високим світовим стандартам, відмінні функціональні показники та корисні властивості.

Перелік продукції, яку пропонує торгова компанія «Oval», включає:

  • надійні вхідні двері;
  • міжкімнатні двері різних стилів і дизайнів;
  • секційні ворота — стандартні комплекти промислових і гаражних воріт під стандартні проєми;
  • сантехнічну продукцію;
  • балкони;
  • товари для вікон — жалюзі, ролети, рольставні.

Пропонуємо послугу утеплення стін і балконів — наші майстри допоможуть позбутися про тепло і затишок у вашому будинку, підберуть для цього оптимальні матеріали і засоби, швидко та якісно виконувати утеплювальні роботи.

У нас можна замовити високоякісні сталеві двері — ми  виконаємо індивідуальні замовлення, виходячи з бажаних розмірів і зовнішнього вигляду. Виготовляємо як найпростіші двері, так і витончені зразки. Надаємо широкий спектр послуг з установки та обслуговування дверей.

Якщо ви цінуєте високу якість, професіоналізм, швидкість обслуговування та бажаєте все це отримати за доступними цінами — звертайтесь в торгову компанію «Oval».

Відгуки