Торгово-сервісний центр "Ирис-Групп"

Ирис-Групп - фото
вулиця Малая Арнаутская, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ефективна робота підприємств різних сфер діяльності передбачає активний документообіг. Принтери, сканери, ксерокси займають важливе місце в щоденній офісній роботі. Забезпечивши офіс надійною технікою, ми зобов'язані позаботитися і про її регулярне і кваліфіковане обслуговування.

Довіривши виконання цих операцій професіоналам, можна зосередити увагу на виконанні безпосередніх виробничих завдань, не відволікаючись і не перериваючися.

Торгово-сервісний центр «Ірис-Груп» пропонує послуги заправки картриджів, ремонту принтерів і МФУ, обслуговування ноутбуків, комп'ютерів, телефонів, іншої техніки. А також, у нас можна придбати за доступними цінами різноманітну б/у техніку, папір, касову стрічку, картриджі.

Заправку картриджів виконуємо у спеціально обладнаній сучасній лабораторії. Процес заправки картриджа включає розбірку і очищення картриджа, перевірку елементів картриджа на зношеність, заправку тонером, збірку і тестування. Ми гарантуємо високу якість наданої послуги. Заправляємо лазерні і струмові картриджі від Samsung, Xerox, HP, Canon, Brother.

Послуги з ремонту і обслуговування принтерів і МФУ від різних виробників виконують наші професійні і досвідчені майстри.

Пропонуємо:

  • безкоштовну і точну діагностику пристрою;
  • ремонт після підрахунку вартості послуги;
  • безкоштовну доставку;
  • грамотні консультації і швидкість роботи.

Відгуки