Будівельна компанія "Золотая эра XXI"

Золотая эра XXI - фото
вулиця Вице-адмирала Жукова, 21/23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Жити в Одесі добре.

А добре жити в Одесі ще краще. 

А це означає жити в будинку, який побудувала не Джек, а будівельна компанія «Золота ера ХХІ».

Чому «золота ера»?

Тому що життя в такому будинку справді здасться життям в золоту еру, оскільки компанія будує дійсно відмінні будинки з просторими плануваннями, буквально в двох кроках від моря і з багатьма перевагами. 

Що відрізняє елітні житлові комплекси компанії: 

  • Планування квартир визначають європейські стандарти рівня життя (незавантаженість, комфорт, спокій) та стильний дизайн.
  • Повна автономія та самозабезпеченість завдяки власним вбудованим котельням.
  • Вдала геолокація – близкість до моря, зручні транспортні розв'язки, що сполучають комплекси з будь-якими районами Одеси.
  • Розвинена інфраструктура – на території комплексів створюються магазини, аптеки, салони краси, ремонтні та сервісні служби, дитячі освітні центри та інші служби.
  • Повна безпека та спокій – благоустроєна, зелена територія, оточена забором, знаходиться під охороною та постійним відеоспостереженням.
  • Комфорт – під'їзні території посприяні, обладнані дитячими майданчиками, місцями для відпочинку мешканців, парковками. 

Придбання квартир у житлових комплексах, побудованих компанією, не просто олицетворення комфортності та максимальних зручностей, але й вдала інвестиція в майбутнє.

Відгуки