Веб-студія "PoohGoodMood"

PoohGoodMood - фото
бульвар Французский, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Фотографія — чудове і неймовірне мистецтво, здатне уловити і зафіксувати емоцію, подію, особливі почуття. Для створення фотошедевру потрібні не лише сучасні камери і вмілі руки фотографа. Велике значення має місце проведення зйомки, підбір оптимальних декорацій і антуражу.

Відмінні можливості і комфортні умови для реалізації ваших різноманітних ідей, для створення найкращих фотографій, а також, відеороликів пропонує студія «PoohGoodMood». Студія розташована на території знаменитої Одеської кіностудії і займає велику площу, яка складає близько 200 квадратних метрів. Ми подбали про якісне опалення і освітлення приміщення, а також, готові виконувати додаткові завдання і побажання наших клієнтів.

«PoohGoodMood» це:

  • велика площа приміщення;
  • високі стелі — 6 метрів;
  • можливість відеозйомки;
  • 6 великих вікон (висота 3 метри) і білі стіни, що гарантують відмінне м'яке світло.

Що ви змогли реалізувати в нашій студії? Дуже багато цікавого і захоплюючого — використовувати транспортні засоби для зйомок, відтворити живу природу, зробити фото в стрибку, зфотографуватися з тваринами і придумати багато іншого.

Крім того, можливості нашої студії дозволяють провести в ній майстер-клас або тренінг, творчий вечір або презентацію — розмір дозволяє вільно розмістити до 100 осіб. Надаємо в оренду циклораму і великі фото зони. Завітайте і переконайтесь — в «PoohGoodMood» можна створювати незвичайні фотографії і отримувати справжнє задоволення від роботи.

Відгуки