Шиномонтажная мастерская

Шиномонтажная мастерская - фото
вулиця Космонавта Комарова, 12б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

До несправностей в роботі автомобіля слід відноситися максимально уважно — це добре знає кожен автовласник. Ведь надійна робота машини — запорука безпеки на дорозі і комфортної їзди. Своєчасне усунення неполадок дозволяє запобігти більш складним, а відповідно, і більш дорогим ремонтним роботам.

Серед безлічі автосервісів іноді дуже складно вибрати один, який би повністю задовольняв автовласника за якістю, ціною і надійністю роботи.

Звертаючись до нашої «Шиномонтажної майстерні», ви отримуєте високий рівень сервісу, широкий перелік послуг, увагу до ваших завдань і питань, індивідуальний грамотний підхід, професіоналізм і, відповідно до високих вимог, кваліфікацію майстрів.

«Шиномонтажна майстерня» обладнана сучасним якісним технічним обладнанням і необхідними інструментами, витратними матеріалами і деталями для якісної роботи.

Послуги майстерні включають:

  • шиномонтаж;
  • балансування;
  • ремонт бічних порізів;
  • роботу з дисками — прокатку, випрямлення, піскоструй, фарбування.

Пропонуємо можливість замовлення гуми як бувшої у вжитку, так і нової — швидко за вигідною ціною замовимо для вас необхідну марку і розмір.

На виконані послуги з ремонту автомобіля «Шиномонтажна майстерня» видаватиме чеки, талони для підприємств і інші види звітності про виконану роботу.

Ми гарантуємо відмінну якість і оптимальні ціни, дотримання строків виконання ремонтних робіт.

Звертаючись до «Шиномонтажної майстерні», ви довіряєте свій автомобіль надійним і відповідальним майстрам.

Відгуки