AutoLife - запчасти для легковых автомобилей и микроавтобусов Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, Fiat, Ford, Iveco, Volkswagen

AutoLife - запчасти для легковых автомобилей и микроавтобусов Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, Fiat, Ford, Iveco, Volkswagen - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 2а/15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Знайомтесь, магазин автозапчастин для автомобілів і мікроавтобусів, народжених такими поважаними брендами, як Renault, Fiat, Dacia, Citroen, Peugeot, Iveco, Volvo, Ford, VW, Audi, Volkswagen, або коротко і зрозуміло «AutoLife».

Магазин представляє успішну компанію і досвідчений колектив, об'єднавший висококваліфікованих спеціалістів, майстрів автомобільного справи. 

Сфера інтересів компанії - ринок автозапчастин України.

Мета компанії - задоволення попиту, причому в найповнішому обсязі, на запасні частини для представлених автомобілів-європейців відомого походження. Постачання і реалізація товару виключно відмінної якості за ринковою ціною зі статусом «найкраща».

Головний пріоритет в роботі компанії - клієнти. 

Завдання компанії:

  • Нестримне розвиток
  • Покращення, удосконалення, оптимізація, бенчмаркінг бізнес-процесів
  • Надання клієнтам максимум необхідної інформації
  • Виключно високоякісний сервіс
  • Оптимально оперативна швидкість обслуговування. 

Для виконання цих завдань у компанії є все, від великої кількості перевірених постачальників, до гнучкої продуманої і чітко функціонуючої цінової політики, накопичувальної системи знижок і всебічної інформаційної підтримки.

 

Відгуки