Фірма "Полиграф детект"

Полиграф детект - фото
дорога Люстдорфская, 140а

Інформація

В процесі підбору персоналу або під час службового розслідування зіткнулися з певними сумнівами, не можете точно встановити істину?

Ми готові допомогти вам отримати стопроцентну впевненість у людині.

Фірма «Поліграф детект» надає послуги тестування на поліграфі, а також пропонує психологічні консультації з різних питань.

Нам довіряють багато людей, тому що ми працюємо оперативно, якісно, професійно, гарантуємо результати тестування. Завдяки нашим послугам ви будете впевнені в найманому персоналі та надійності працюючих у вас співробітників, отримаєте високі гарантії власної безпеки.

«Поліграф детект» надає професійні послуги поліграфолога у випадку:

  • проведення службового розслідування;
  • перевірки персоналу;
  • кадрового і планового тестування;
  • різних питань особистого характеру;
  • тестування на предмет надійності домашнього персоналу.

Перевірка проводиться на обладнанні Axciton (США), яке гарантує достовірність 95 %

виправдовуючих результатів, 98 % обвинувальних результатів. Робота приладу базується на аналізі частоти пульсу, тиску, потовиділення, дихання.

Завдяки високому рівню професіоналізму наших спеціалістів, медичній та психологічній освіті, ми маємо можливість виявляти різні залежності, шкідливі звички, психічні відхилення та інші проблеми.

Ми співпрацюємо й допомагаємо багатьом підприємствам і приватним клієнтам — серед наших замовників кадрові агенції, охоронні компанії, медичні клініки та багато інших закладів.

Відгуки