Квест-кімната "Grand Escape"

Grand Escape - фото
дорога Фонтанская, 20/4
(цокольный этаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Шановні господи, ви, звичайно, пам'ятаєте ці золоті слова: «Фіма, ти все ж знаєш, що завжди добре там, де нас немає? Ні, Сема, погано все ж таки, інше - нас немає там, де добре!»

Так ось, ми сміємо вас переконати, що «Grand escape» - це, все ж, де завжди добре, цікаво, весело, і де вам завжди є місце!

Замислилися, що таке «Grand escape»?

І хто б сумнівався, що ви відгадали, це - одеський світ квестів. Це світ ваших вражень, народжених у науково-фантастичній кімнаті. Наприклад, у грі-квесті «Назад у майбутнє» або у кімнаті ексцентричного, що здійснює мрії Віллі Вонка з його шоколадною фабрикою.

Всього 60 хвилин незабутніх відчуттів, енергії, драйву, і вражень вистачить довше, ніж надовго. І дітям буде що розповісти (а краще, показати), і онукам чим розважитись.

Отже, коротко про квест:

  • Час перебування у світі пригод - 60 хвилин.
  • Команда - збираєте друзів, або розважаєтесь всією сім'єю (дітлахи до дорослих 12 років грають у гру тільки з мамами-татарами, знайомими тітками, улюбленими дядьками).
  • Мета гри - все ж вийти з кімнати.
  • Процес гри - включити мозок на повні оберти і розгадати загадки, знайти підказки, подолати шифри, перемогти ребуси й виграти!

Думаєте, дурниця і справитесь на «кілька разів»?

А ви спробуйте!

Відгуки