Магазин "Стиляги"

Стиляги - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

“Стиляги” – магазин, який допоможе вашим дітям з раннього віку відчути зручність якісної, надійної взуття і різноманітних аксесуарів. Якщо в виборі одягу ми можемо дотримуватися індивідуальних поглядів і слідувати різним модним напрямам, то, обираючи дитяче взуття, правила єдині – воно повинне бути безпечним і зручним, не обмежувати рухів і забезпечувати правильний ріст дитячої ніжки.

Саме таке високоякісне взуття від перевірених, надійних і відповідальних виробників пропонує магазин “Стиляги”. Всі моделі, представлені в магазині, проходять ретельний відбір і відповідають високим сучасним вимогам гігієни і якості.

Зимові чоботи і ботинки, тапочки для дому, зручні кеди і кросівки широкого розмірного ряду – ці і багато інших моделей прийдуть до смаку маленьким модникам. Ми допоможемо підібрати гарне взуття для різних випадків життя.

Крім великого розмаїття моделей взуття, у нас ви можете придбати гарні і корисні аксесуари – шапки, шарфи, балаклави, кепки, рукавички, галстуки, бабочки, підтяжки, кепки і багато іншого в широкому асортименті.

“Стиляги” розуміють, що головне в модному образі – акцент на деталях і зручність рухів.

Запрошуємо вас і ваших діток відвідати цей модний магазин і переконатися, що стиль і якість можуть бути доступними за вигідною ціною.

Ми чекаємо вас за адресою – проспект Небесної Сотні (маршала Жукова), 2 – 2 поверх, напроти “Ігроленда”.

Відгуки