Магазин розвиваючих іграшок "Умничка!"

Умничка! - фото
вулиця Академика Заболотного, 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Ви, звичайно, вже здогадалися, що магазин розвиваючих іграшок «Умничка!» зібрав усе найцікавіше, захоплююче, цікаве, розвиваюче для ваших дорогих, найкращих і розумних діток.

У «Умничці!» для Умничок є все:

  • Розвиваючі, навчальні іграшки, що закликають дітей міркувати, фантазувати, самостійно робити висновки, оцінювати ситуацію, приймати рішення.
  • Набори для творчості (аплікація і квіллінг, вітраж і роспис, малювання за контурами, створення гравюр, роботи з паперу і оригамі, варіанти «прикрась-розмалюй», вишивка і створення прикрас, фокуси і т. д.)
  • Настільні та підлогові ігри (незмінний футбол-хокей, лото, твістер, кегельбан, кільцеброс, 'Ерудит', 'Морський бій', Pipolo та ще багато ігор).
  • Спортивні товари, як для малят, так і для діток трохи старшеньких і підлітків.

У асортименті «Умнички» різноманітні іграшки і ігри, тести і книги, матеріали навчання за системою Марії Монтессорі з її головним принципом розвитку дітей за своїм індивідуальним планом.

Іграшки «Умнички!» не тільки допомагають малятам у розвитку моторики, логіки, уваги, стидливості, пам'яті, уяви, а й готують дітей до адаптації до дорослого життя.

Життю сильних, розумних, всеосяжних і поклоняючихся своїм діткам батьків…
 

Відгуки