Багетна майстерня "Лана"

Лана - фото
дорога Люстдорфская, 142а
(2 этаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Художній твір або вишивана картина обов'язково потребують відповідного оформлення. Це дозволяє логічно завершити зображення, надати йому остаточних штрихів. А рама дозволяє підвісити картину на видному місці вдома або на роботі, насолоджуватися нею і тим настроєм, який вона створює у приміщенні.

Завдяки вдало підібраному багету, паспарту можна досягти необхідних візуальних ефектів — сконцентрувати увагу на певному кадрі або об'єкті, відтінку, розширити або звузити зображення.

«Багетна майстерня Лана» готова запропонувати вам професійні послуги щодо оформлення ваших картин або інших художніх об'єктів.

Надаємо величезний вибір багету — від стриманих, лаконічних варіантів приглушених відтінків до розкішних вінців і важких, широких рам.

Ми зможемо досягти гармонії в оформленні — врахуємо і самі особливості картини, і стиль приміщення, у якому вона буде знаходитися. Погодьтеся, це важливий аспект оформлення.

В «Багетній майстерні Лана» оформлюють найрізноманітніші твори:

  • документи і нагородні листи;
  • вишивку хрестиком, намистинами;
  • алмазну мозаїку;
  • дзеркала;
  • фотографії;
  • картини та багато іншого.

Ми готові проявляти свою креативність і професіоналізм, виконувати ваші різноманітні замовлення і створювати справжні шедеври. Ваші роботи заслуговують на відмінне оформлення і стильну обробку!

Відгуки