Готель "Georg-City Hotel"

Georg-City Hotel - фото
вулиця Дерибасовская, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Вас вітає і гостинно відчиняє парадний вхід молодий, красивий, привітний, комфортабельний і затишний міні-готель «George».

Готель, де гостей зустрічають, як рідних, близьких і друзів. І не має значення, приїхали ви по справах або просто відпочити і насолодитися найкращим у світі містом – чудовою Одесою, її неповторністю і неповторним колоритом. В «George» ви справді будете відпочивати, насолоджуватися і відчувати себе, як вдома!

Що вас чекає в «George»

Відмінний відпочинок в центрі Одеси, відпочинок найвищого рівня!

Тому що у понятті «відпочинок» по-одеськи ми включаємо:

  • Сучасні, обладнані всім необхідним номери класу B&B економ, з інтер'єром, оформленими в стилі хай-тек. В номерах – зручні меблі, LCD-телевізори, кондиціонери, міні-бари, сейфи, ванні принади.
  • Відмінний сервіс і ауру привітності – послуги «смачного» лобі-бару, room-service, пральні, хімчистки, послуги замовлення та доставки квітів та ще багато зручностей.
  • Затишну і спокійну атмосферу.
  • Вражаючий перелік додаткових послуг – трансфери аеропорт/вокзал, індивідуальні екскурсії, замовлення та доставка квитків в театр, на концерт, в музей, прокат велосипедів, прогулянка на вітрильній яхті, оренда автомобілів та інші послуги.
  • Піднімаючі настрій ціни.

«George» чекає на вас!

Відгуки