Дитяча Академія Танцю "Одесса"

Одесса - фото
вулиця Костанди, 162/4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:30 - 19:30Без перерви
СбВихідний
Нд10:00 - 13:00Без перерви
вулиця Ильфа и Петрова, 15а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:30 - 19:30Без перерви
СбВихідний
Нд10:00 - 13:00Без перерви

Інформація

Ураховуючи багатонаціональність і колоритність рідної Одеси, не дивно, що танцювальна студія з назвою "Одеса" настільки приваблива і притягальна. А ансамбль танцю "Одеса" надзвичайно популярний.

Перш за все, звичайно ж, тому що славетні педагоги вміють утілювати в танцювальних етюдах і хореографічних номерах справжнє мистецтво його величності Танцю. І, зрозуміло, далеко не останню роль відіграє чудовий розмаїття класичних, народно-сценічних, естрадних постановок.

Кого запрошують до танцювальної студії?

Всіх бажаючих у віці від 4 до 15 років.

Як формуються групи?

Звичайно, за віковими категоріями:

  • Танцювальна подорож, перші кроки у балетній гімнастиці, ритміці, початкових елементах акробатики для 4-6 річних діточок.
  • Молодші групи для 7-9 річних дітей, яких навчають роботі біля балетного станка, основам класичного танцю, складним танцювальним вправам.
  • У середній (10-12 років) і старшій (13-15 років) групах юні танцівники вдосконалюють свої танцювальні навички, вдосконалюють технічно складні, трюкові елементи.

І, звичайно, всі діти беруть участь у відкритих контрольних уроках, складають іспити, виступають в концертних програмах, беруть участь у фестивалях і конкурсах.

Студія "Одеса" не тільки дарує свято танцю, а й навчає мистецтву твердо стояти на ногах, тримати рівновагу і зберігати королівську осанку.

Завжди і скрізь!

Відгуки