Семейная консультация 100% трезвости

Семейная консультация 100% трезвости - фото
вулиця Космонавтов, 36, офіс 802

Інформація

Потрапивши в сітки якоїсь залежності, дуже важко самостійно вибратися. Постійні перебої приводять до відчаю і здається, що виходу вже не знайти. Якщо ви усвідомили, що так жити далі неможливо або допомога потрібна комусь з членів вашої сім'ї - не зволікайте, адже, чим раніше ви звернетесь до фахівців, тим вищий шанс позбавлення від проблеми.

Сімейна консультація - це медичний кабінет, який отже вже понад 20 років допомагає позбутися від алкоголізму і тютюнопаління, пристрасті до азартних ігор і наркотичних речовин. Ми повернули тисячі людей самого різного віку до повноцінного і здорового життя.

Працюємо за індивідуальною записом.

Не секрет, що будь-яка залежність руйнує людину, створює багато проблем у сім'ї, на роботі, у відносинах з друзями і, в кінці кінців, може призвести до сумних наслідків. Якщо ви вже усвідомили свою проблему - перший крок на шляху до одужання зроблено!

Перелік послуг нашого кабінету включає:

  • індивідуальні консультації з лікарем наркологом-психотерапевтом;
  • комп'ютерну діагностику організму;
  • вибір оптимального методу, індивідуальна біорезонансна інформаційно-пунктурна терапія, противорецидивна терапія;
  • виведення з запою;
  • допомогу у випадку наркотичної залежності.

Ми впевнені, що зможемо допомогти вам або вашим близьким. До нас звертаються в найважчих і запущених випадках, з великим стажем залежного життя. Ваша бажання і наші зусилля разом зроблять неймовірне - повернення до нормального життя, де володіти будуть не алкоголь чи сигарети, а воля і розум людини.

Відгуки