Салон-магазин "ARTcomfort"

ARTcomfort - фото
вулиця Толбухина, 135
(ТЦ "Мегадом", магазин № 3М-15, 1 этаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Що може бути кращим, після насиченого трудового дня, наповненого турботами і хвилюваннями, як зручно розташуватися в м'якому і затишному кріслі? Погодьтеся — відпочинок для повноцінного і здорового життя дуже важливий. І для цього нам потрібні комфортні дивани, ліжка і крісла.

Якщо вас не влаштовує те, що пропонують меблеві магазини, якщо для вас важливий індивідуальний стиль і унікальний дизайн — варто вибрати виготовлення м'якої меблі на замовлення.

Салон-магазин «ARTcomfort» спеціалізується на продажу і виготовленні меблі під замовлення. У нас ви зможете замовити м'яку і корпусну меблі, а також, матраци.

У виробництві ми використовуємо виключно якісні і безпечні матеріали, надійне фурнітуру і комплектуючі, що дозволяє втілювати в життя різноманітні дизайнерські і стилістичні рішення. Вам надається можливість отримати той предмет інтер'єру, про який ви давно мріяли, який втілює ваші особисті уявлення про красу і зручність.

Якщо вам складно орієнтуватися у різноманітності стилів і матеріалів, наші досвідчені спеціалісти готові вам допомогти і підібрати оптимальні варіанти на ваш смак. Конфігурацію, розміри, варіанти обробки, кольори і багато інших деталей ви можете підібрати за вашим бажанням. Ми володіємо сучасними технологічними можливостями створювати унікальні, ексклюзивні зразки якісної меблі для вашого дому.

Відгуки