Шоу-рум "SHA Odessa"

SHA Odessa - фото
вулиця Польская, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Ви, отже, знаєте, що в житті найголовніше?

Правильно, головне, «щоб костюмчик сидів!». І не просто «сидів», а «ненавмисно, легко і вальяжно», ну, а все решта, якщо вірити чародіям, неважливо.

До речі, про костюмчики, платтяця, штанці та інші речі, що призвані «сидіти з голки». Де знайти це розмаїття, вміюче «сидіти»?

Отже, в «SHA Odessa»

Тому що це найкращий одяг у вільному, драйвовому стилі casual!

Чому бренд «SHA Odessa» обрав casual?

Так, тому що подобається! Тому що так одягаються ті, хто хоче виглядати стильно, а не дорого-престижно-нудно з магазину і не вигадливо-вульгарно з базару.

Звідки одяг?

«Зроблено в Україні»! І повірте, бренду є чим пишатися, починаючи від чудових моделей, чудової якості пошиву, і закінчуючи милим цінами. Взагалі, самі створюють, фантазують, вигадують, уособлюють і продають.

Цільова аудиторія «SHA Odessa»?

Одяг «SHA Odessa», в першу чергу, для чудової слабкої статі. Дорогі чоловіки, вас не ігнорують – ви знайдете все, що захочете. Але, бренд орієнтується на частоту відвідування магазинів (і тут уже красунецьки випереджується всім планетам!).

Ну, кому, як не миленьким дівчаткам раптово потрібно саме це плаття, «горить» негайно купити цю прекрасну спідницю або ось ту блузку захоплюючого кольору? Так, ще розглянути светрочок коханому…

Завітайте, вас тут чекають!

Відгуки