Магазин "Extreme sport"

Extreme sport - фото
вулиця Новощепной ряд, 2
(ТЦ "Остров")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Милі дами, ви, звичайно, бажаєте бути красивими, підтягнутими, стрункими, коротше кажучи, такими, щоб серце чоловіків замирало і дух захоплювався?

І, звичайно, ви вподобаєте бачити поряд не того чоловіка, який особливо не "хвилюється" про свої, далеко не завжди ідеальні, форми. Більше того, лагідно називає свої надлишки "пивним животиком" або "кульком нервів".

Звісно, наявність спортивних залів в природі вони вважають найкращим забутим.

Чи є вихід?

Є - і він просто перед вами!

Екстремальний спорт - саме те, що вам потрібно!

Екстремальний спорт - шанс зберегти стройність, зробити життя яскравим, стрімким і насиченим.

У нас для цього є все:

  • Оригінальний і, головне, незаперечно корисний подарунок для улюбленого чоловіка - турнік, лавка для пресу, бруси та інші необхідні товари для краси та здоров'я.
  • Для незабутнього активного відпочинку - велосипеди, різні варіанти човнів, лижі, сноуборд і багато цікавого для людей, які живуть повним і насиченим життям.

Одним словом, разом з нами ви полюбите спорт, активний, а то й екстремальний відпочинок, подорожі та інші життєві радості.

Ми раді допомогти всім: досвідченим спортсменам і тим, хто тільки відкриває для себе радість спорту і руху, професійним тренерам, шанувальникам фітнесу, степ-аеробіки, сайклінг-аеробіки, роуп-скіппінгу та інших занять і захоплень.

За якість свого товару - ми відповідаємо, а ціни у нас найстрімніші та вишукані.

Відгуки