Магазин "Елена рукоделие"

Елена рукоделие - фото
провулок Амурский 4-й, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дорогі рукодільниці. Вже 10 років наш магазин збирає колекцію пряжі, з якої ви втілите свій найсміливіший творчий проект. У нас можна проконсультуватися з професіоналами, яку пряжу краще підібрати, щоб річ радувала не один сезон. Наші консультанти - рукодільниці з великим досвідом в'язання: машинного і ручного, гачком і спицями.  Ми будемо раді допомогти.


Ви тільки навчаєтесь в'язати, і для експериментів потрібна недорога пряжа? Заходьте в розділ Розпродаж Пряжі - тут знайдете невеликі партії пряжі, знятої з виробництва, і продається зі знижкою. Вчитеся в'язати на машині? Невеликі залишки бобін за зниженою ціною - також знайдете в розділі Розпродаж.


У наших групах в соцмережах ми щодня збираємо колекцію моделей: моделей з описом або просто творчих ідей. До представлених моделей консультанти допоможуть підібрати пряжу і інструменти. Приєднуйтеся, дефіциту ідей не буде :)

ВКонтакті

FaceBook

Instagram

Ви віддаєте перевагу українському виробнику - вибирайте Ярослав або Вівчарі.


Ваші вимоги надзвичайно високі? У нас є чим здивувати: перлини європейської пряжі DebbiBliss, Louisa Harding, FernerWolle. Якісні німецькі спиці Addi і японські гачки Clover - улюблене в'язання подарує ще більше задоволення.


Улюблена класика турецьких виробників: Yarnart, Alize, Lanosso, Gazzal.


Шукаєте літню пряжу з бавовни або віскозою, або навпаки - теплу шерстяну пряжу для морозних днів. Все це є на полицях нашого магазину.
А якщо задумали зв'язати подарунок улюбленому малюку - загляньте в розділ дитячої пряжі.


Окрему увагу ми приділили амігурумі - в'язаній іграшці, зібравши колекцію улюбленої пряжі, а також велику колекцію очей, нісиків.


Не тільки в'язанням одним! Створюєте прикраси? На полицях нашого магазину знайдете велику колекцію фурнітури для біжутерії: затискачі, застібки, металеві підвіски, декоративні намистини і намистини з природного і напівкоштовного каменю, натуральний перли і багато іншого.


Майстрам канзаши порадує асортимент стрічок і аксесуарів для створення ексклюзивних заколок і оруд.


З нами в'язати легко і захоплююче! І головне - не треба нікуди більше ходити!

 

 

 

Відгуки