Магазин "Petra"

Petra - фото
вулиця Толбухина, 135
(ТЦ "Мега Дом")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Опалювач може бути не тільки корисним і функціональним, а й красивим, служити прикрасою і приємним доповненням вашого дому — у цьому впевнені фахівці компанії «Petra».

Батареї і радіатори, які ми пропонуємо, ви не захочете приховувати за шторами або решітками.

У магазині «Petra» ви зможете придбати високоякісні, надійні і стильні біокаміни, радіатори, полотенцесушки, конвектори та різноманітні аксесуари для дому виробництва провідних світових компаній і брендів. Зокрема, у нас представлені вироби від Carisa, Planika, Accuro-Korle, Kaminwunder, Gratis-Flame, Aeon, Cordivari, Cinier, Hammam, Hotech, Irsap, Scirocco, Jaga, Marigio та багатьох інших. Ці виробники заслужили заслужену довіру користувачів у багатьох куточках світу завдяки модним дизайнерським рішенням, сучасному підходу до якості і функціональним можливостям опалювальних та інших пристроїв.

Ми впевнені, що ви оціните ексклюзивні дизайнерські радіатори ручної роботи, безпечні і зручні еко-каміни, унікальні скляні каміни, дизайнерські полотенцесушки та багато іншого.

Біокаміни — це якісне тепло, не потребуюче дров, вони працюють на чистому біопаливі, безпечному для людей. Завдяки біокаміну кімната набуває особливих ноток затишку і неповторної атмосфери тепла і захищеності. Ми допоможемо підібрати для вашого дому оптимальний радіатор, виходячи з потужності, розміру і ваших особистих уподобань.

Важливою складовою нашої діяльності є продаж елементів декору для дому. Пропонуємо вибрати вази і картини, ляльки і підсвічники, декоративні композиції, свічки та багато іншого, що створить у вашому домі індивідуальний, вишуканий стиль. Ми чекаємо вас, щоб допомогти здійснити ваші ідеї і побажання щодо затишку, тепла і краси.

Відгуки