Компанія "Аква-Стар"

Аква-Стар - фото
вулиця Адмирала Лазарева, 76
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вода, яку ми п'ємо, використовуємо для приготування їжі, обов'язково повинна бути чистою — це навіть не обговорюється.

Саме від якості, збалансованого складу води безпосередньо залежить наше здоров'я і самопочуття. Тривале вживання води, склад якої не відповідає стандартам, може мати як негайні, так і віддалені негативні наслідки.

Тому варто позаботитися про себе, своїх близьких та віддати перевагу питній структурованій воді високої якості, яку пропонує компанія "Аква-Стар".

Ми спеціалізуємось на доставці води в різні точки міста, а також до найближчих населених пунктів — Іллічівськ, Совиньон, Свердлово, Чорномірку, Вапнярку, Фонтанку.

"Аква-Стар" пропонує:

  • воду і тару для води;
  • обладнання для розливу води — механічні помпи, кулери настільні і кулери підлогові.

Використання багатоступінчастої системи очищення і фільтрації води, яка практикується нашою компанією, дає гарантії відповідності складу пропонованої води строгим європейським стандартам якості.

Компанія "Аква-Стар" допомагає захистити і забезпечити вас і членів вашої сім'ї, працівників вашого підприємства. Лише один дзвінок нам — і вам доступна чиста, свіжа вода в будь-який час.

Вода — це ваша сила, ваше здоров'я, ваше чудове самопочуття. Ми впевнені, ви оціните неоспоримі переваги доставки води від "Аква-Стар":

  • значну економію часу — вам не доведеться самостійно купувати і доставляти воду з супермаркету, витрачаючи на це сили і час;
  • доставка води здійснюється в попередньо визначений з вами час і місце;
  • ви отримуєте чисту, свіжу і якісну воду, яка подарує вам сили і здоров'я.

Відгуки