Магазин "Miss shoes"

Miss shoes - фото
вулиця Ланжероновская, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Про переваги і переваги італійського взуття не сперечаються – це аксіома і перевірена десятиліттями якість. 

Тому ми запрошуємо милих дам у таке шикарне місце, як мультібрендовий магазин італійського взуття та аксесуарів «Miss shoes». 

А давайте згадаємо, чому ж італійське взуття не покидає верхніх сходинок популярності: 

  • Італійські моделі відрізняє підвищена увага виробників до комфорту взуття, максимальна зручність колодок і супінаторів. А це для милих синьор, от як важливо, особливо, якщо проводити цілий день на ногах.
  • Якість італійського взуття перевищує всі похвали – шкіра і замша найкращих сортів і відмінної якості, перевірене сировину і фурнітура. А непорочний вигляд, навіть після тривалого носіння, дорогого коштує.
  • Італійське взуття, при своєму елегантному і розкішному зовнішньому вигляді, позбавлене від розкішчі аксесуарів та прикрас. Воно витончене і красиве само по собі.
  • Для виготовлення взуття італійські дизайнери часто поєднують різні матеріали, поєднують шкіру з замшею або екзотичною шкірою, додають різні вставки, отримуючи по-справжньому шикарний результат. 

А, згадавши про приголомшливу зносостійкість взуття made in Italy, його практичність і стійкість до води-пилу-бруду (звичайно, при належному догляді), ви осознаєте, що вам потрібно в «Miss shoes». 

Негайно!

 

Відгуки