СТО "Мысль"

Мысль - фото
вулиця Краснослободская, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якісний тюнінг автомобіля - чудовий спосіб зробити його більш комфортним, покращити технічні показники та інші важливі властивості, додати функціональності, удосконалити зовнішній вигляд. Адже, згодні, що для кожного автовласника його автомобіль - особливий, і він постарається підкреслити його індивідуальність та зробити його зручним для себе, членів своєї сім'ї та розв'язання пріоритетних завдань.

Тюнінг потребує кваліфікованої та відповідальної допомоги фахівців, адже потрібно мати спеціальні навички, використовувати спеціальні інструменти, бути осведомленим у теоретичних та практичних аспектах робіт.

СТО "Мисль" пропонує грамотну та професійну допомогу у вирішенні завдань тюнінгу автомобілів іноземного виробництва. Працюємо з різними марками автомобілів.

Звертайтеся, ми виконаємо:

  • встановлення автомобільної сигналізації, зокрема, продаж, встановлення, а також сервісне обслуговування автомобільних охоронних систем Sheriff, Challendger Magnum, Mega Gold, а також продаж та встановлення механічних протиугінних замків CONSTRUCT;
  • тонування скла;
  • антивідкисну обробку;
  • встановлення автомагнітол, динаміків, ксенонових ламп, LED-ламп.

Надаємо гарантії високої якості пристроїв та виконаних робіт, строго дотримуємося строків, передбачених замовником. Ми стараємося поліпшити ваш автомобіль в точному відповідності з сучасними технічними вимогами та вашими бажаннями.

Відгуки