Навчальний центр "Академия красоты"

Академия красоты - фото
вулиця Балковская, 120/2, офіс 402
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Доторкнутися чарівного світу краси, стилю, гармонії, пізнати всі важливі секрети мистецтва перевтілення зовнішності запрошує навчально-виробничий центр «Академія краси».

У своїй діяльності ми дотримуємося принципу — «у гарних людей — гарне життя». Саме тому проводимо професійне навчання таким чином, щоб учні змогли реалізувати свої творчі пориви, отримати одночасно комплекс чудових професій з метою зробити людей прекрасними, а це означає, що впевнені в собі.

Навчально-виробничий центр «Академія краси» розпочав успішну роботу ще у 2000 році, і за цей час ми набули безцінного досвіду, напрацювали ефективні методики навчання майстрів перукарського мистецтва, візажу, манікюру та педикюру.

Навчальний процес постійно вдосконалюється, відстежуються всі модні тенденції та популярні напрямки. Навчальний заклад увійшов до числа найкращих підприємств своєї галузі. Заслужили безліч нагород та дипломів, кубків та грамот.

На сьогодні навчальний заклад має сучасні, гарні кабінети для кожної з професій. Видаються всі необхідні та у потрібній кількості професійні інструменти з витратними матеріалами відповідної якості.

УПЦ «Академія краси» пропонує комплексне навчання за такими державними професіями:

  • перукар-модельєр;
  • манікюрник;
  • педикюрник;
  • візажист;
  • а також базову та повну середню освіту з отриманням свідоцтва державного зразка (атестат).

Набір бажаючих проводиться на базі 8-го, 9-го, 10-го та 11-го класів без вступних іспитів. Надається гуртожиток. Контрактна форма навчання є доступною.

Після закінчення комплексного навчання видаються диплом і три свідоцтва державного зразка з чудовою можливістю розпочати успішну кар'єру.

«Академія Краси» впевнена в тому, що запропоновані нами професії подарують радість та задоволення не тільки Вам, але й Вашим майбутнім клієнтам, оскільки нічого не може бути кращим, ніж робити людей прекраснішими та щасливішими.

Відгуки