Ветеринарна клініка "Одесский Амулет"

Одесский Амулет - фото
проспект Добровольского (пос. Котовского), 70
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Доброго доктора, який Айболіт сидить зовсім не під деревом, а в ветеринарній клініці "Одеський амулет". І не один, а зі своїми вірними помічниками, які допомагають, лікують, діагностують, тестують і дають життя хвостатим, пухнастим, пернатим і іншим представникам наших улюблених менших братів.

Цілодобово проводять прийом професійні одеські "Айболіти", спеціалізуючіся в галузі ортопедії, хірургії, мікрохірургії, дерматології, кардіології, акушерства.

Використовуючи суперсучасне обладнання і найновішу апаратуру, ефективні лікарські препарати, засоби, інструменти, інвентар. З пильним та турботливим, надзвичайно гуманним ставленням до пацієнтів.

Серед послуг клініки є також цілодобова ветеринарна допомога з виїздом на дім, перевага якої полягає у відсутності психологічних травм, стресу, страху домашніх тварин, через їхнє перебування в звичному середовищі.

Крім того, в клініці є свій:

  • Грумінг-салон з повним спектром професійних послуг догляду за шерстю, стрижки, підготовки до виставок - доглянута краса миленьких пухнастиків ніхто не скасував.
  • Цілодобова ветеринарна аптека з найповнішим асортиментом шампунів, кремів, стимуляторів асептичних, крапель очних, вушних, засобів антимікробних протизапальних та інших препаратів.
  • Зоомагазин з товарами для собак, котів, птахів, риб, гризунів та інших вихованців.

Тут ви також можете оформити документи для вивезення своїх улюбленців за кордон.

 

Відгуки