Дитячий садок "Винни-Пух"

Винни-Пух - фото
вулиця Софиевская, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:45Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Яким ви уявляєте щасливе, безхмарне дитинство? Ігри і розваги, цікаві, пізнавальні заняття і перша дружба, веселий дозвілля і якісні уроки музики, танців, фізкультури.

Ці і безліч інших приємних вражень чекають вашої дитини в дитсадку "Вінні-Пух". Головна складова нашої щоденної роботи - безумовна любов до дітей, турбота про них. Ми намагаємося виховати в дітях почуття дружби, інтерес до навчання, організувати цікаве і корисне дозвілля. Наші вихованці - тактичні, дружелюбні, відкриті діти, готові до вивчення навколишнього світу.

У дитсадку "Вінні-Пух" особлива увага приділяється підготовці дитини до школи. Не секрет, що навчання в школі для непідготовленої дитини може стати певним стресом. Наші педагоги в м'якій і водночас ефективній формі підготують малюка до регулярних і досить складних занять, максимально полегшать адаптаційний період у першому класі. Адже дитина, знайома з основами читання, арифметики і письма, буде більш впевненою у своїх силах, не буде відчувати страху перед навчанням.

В дитячий садок приймаємо діток від 1,5 до 7 років. Комплектація груп становить не більше 10-12 осіб.

Крім загальної підготовки, в дитсадку "Вінні-Пух" є можливість розкривати таланти і здібності дитини, її мову і коригувати особливості поведінки.

Пропонуємо:

  • заняття в хореографічному гуртку;
  • можливість займатися в театральній студії;
  • роботу логопеда;
  • послуги психолога;
  • вивчення англійської мови.

"Вінні-Пух" - це можливості якісної освіти і веселого дозвілля для вашої малюка.

Відгуки