Салон-магазин "Пеликан"

Пеликан - фото
вулиця Среднефонтанская, 12а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Вважаєте, пелікани - це гігантські, незграбні птахи з великим дзьобом?

І не пам'ятаєте чудові слова Едуарда Асадова: "Зніміть шапки перед ним, перед зобастим і смішним, незвичайним пеліканом!". Птахом, готовим жертвувати собою ради порятунку пташенят.

А ось салони меблевої фірми з назвою "Пелікан", нехай не рятувати, але, однозначно, надихають своєю меблею, що відповідає критеріям вічно живучої красуні класики.

Тут ви познайомитесь з чарівністю неперевершених шедеврів італійської меблі, дивом виробництва румунської, якістю, зовнішньою естетикою, функціональністю української.

  • Італійська меблі представлена дизайнерськими виробами з дерева майстерні Еліо Цукотті, виробляючої меблі з відбірних масивів найкращих порід деревини з особливими секретами її обробки.
  • Румунську меблі виділяє виробництво за традиційною технологією і ручна збірка.
  • М'яку меблі української фабрики "Россаті" відрізняє повна відповідність європейським стандартам і комплектація найвищої якості.

Клієнти "Пелікана" можуть скористатися можливістю виготовлення ексклюзивної меблі за індивідуальним замовленням, а також реставрації старої меблі.

"Пелікан" - це оригінальний дизайн, ідеальні пропорції, різноманітність структур, захоплююча гра правильної форми і чистого кольору, простота і елегантність.
 

Відгуки