Ресторан "Очаг"

Очаг - фото
вулиця Черноморского казачества, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Якісна жива музика, відмінний рівень сервісу, різноманітне і дуже смачне меню — все це і багато інших приємних моментів, приправлені доброзичливим ставленням персоналу і гостинною атмосферою, чекають на вас у ресторані «Очаг». Це місце сподобається як веселим дружнім компаніям, так і сім'ям, які передусім цінують якість обслуговування, затишок і комфорт. Ми гарантуємо — ресторан «Очаг» не залишить вас і ваших гостей байдужими, спогади про проведений тут час, відсвятковану подію, ще довго будуть вас зачаровувати й надихати.

Запрошуємо зануритися у справжній гастрономічний рай. На увазі гостей пропонуються різноманітні витончені закуски та різноманітні гарячі страви, салати, м'ясні і рибні делікатеси, дивовижні десерти і багато іншого. У нас вам надається шанс спробувати меню європейської, української та чудової кавказької кухні. Ми працюємо виключно зі свіжими, якісними і натуральними продуктами, готуємо страви відповідно до класичних, перевірених рецептів. А також, ми завжди готові експериментувати й дивувати наших гостей незвичайними поєднаннями і новими оригінальними смаками.

У ресторані «Очаг» — великий вибір алкоголю та безалкогольних освіжаючих напоїв.

Ми надаємо можливість відсвяткувати у нас день народження або весілля, організувати корпоративний або тематичний святкування, інші значимі і цікаві події вашого життя. Простора і стильна банкетна зала готова прийняти вас і ваших гостей — чудово відчуватимуть себе як невеликі групи гостей, так і 80 святкуючих.

Спокійний і витончений інтер'єр, доступні ціни, приємна атмосфера стануть чудовим доповненням до вашого святкування.

Відгуки