Торгова фірма "Мебельная фурнитура от Житникова"

Мебельная фурнитура от Житникова - фото
вулиця Ефимова, 43
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 16:30Без перерви

Інформація

Хочемо представити вам компанію, діяльність якої спрямована на продаж таких виробів, які є допоміжними, але неодмінно важливими матеріалами, називається «меблевою фурнітурою». 

І, слід визнати, що асортимент цього продукту неймовірно великий і нараховує десятки тисяч найменувань. Тому, ознайомимося з їх загальними групами.

Згідно з застосовуваною класифікацією фурнітури, фірма пропонує: 

  • Фурнітуру лицеву, яка виконує декоративну функцію, кріпиться до меблів ззовні і всередині (ручки меблеві, карнизи горизонтальних виступів, різноманітні декори об'ємні та плоскі тощо)
  • Фурнітуру кріпильну, за допомогою якої здійснюється з'єднання меблевих елементів в єдине виріб (кронштейни, петлі, тримачі, затяжки, шпинґалети, гачки, механізми запорні та інші елементи)

Крім того, продукція фірми представлена і об'ємною внутрішньогруповою класифікацією меблевої фурнітури, на основі якої лежать конструкційні особливості різних представників меблевої сім'ї.

Наприклад, меблеві петлі, які відрізняються за типом кріплення, формою, конструкцією, кутом відкриття та іншими функціями.

Або меблеві ручки, виготовлені з різноманітних матеріалів, з величезною різноманітністю форм (скоби, планки, підвіски, кнопки, раковини тощо). 

Загалом, є з чого вибрати, чи не так?

Відгуки