Фірма "Бджілка"

Бджілка - фото
вулиця Малая Арнаутская, 52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб08:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Оригінальний смак і вишуканий аромат натурального меду дарують особливе задоволення. Мед і інші корисні продукти бджільництва широко і успішно використовуються як профілактика та лікування застуди, як відмінний засіб проти зморшок та запалень, для косметичних масок і обгортань.

Але, крім цього, мед дуже смачний і дозволяє додавати оригінальних нот випічці, соуси та маринади. Медовики і пряники, бісквіти і торти, приготовані з додаванням меду, подарують справжнє кулінарне задоволення справжнім гурманам.

Завдяки природньому, натуральному походженню, мед і інші продукти бджільництва безпечні та мають широку сферу застосування.

Фірма "Бджілка" пропонує придбати високоякісні продукти бджільництва, зокрема:

  • препарати з пасіки;
  • бджільницький інвентар;
  • віск;
  • мед;
  • прополіс;
  • воск;
  • маточне молочко та багато іншого.

Наші консультанти допоможуть вам розібратися в нашому асортименті та підібрати оптимальні для вас та вашої сім'ї товари. Наприклад, віск має протизапальну та бактеріцидну дію, є природнім безпечним антибіотиком. Прополіс чудово впливає на нервову систему, зміцнює імунітет, має бактеріцидні властивості, лікує та покращує стан шкіри. Залежно від ваших побажань, ми порекомендуємо оптимальний продукт.

А якщо ви просто хочете порадувати себе та свою сім'ю медом - ми готові запропонувати мед за вашим вибором. Гречаний або липовий, лузганий або акацієвий - кожен зможе вибрати улюблений смак. Ми пропонуємо цілющий мед з екологічно чистих районів.

Дозвольте цілющим властивостям меду рознообразити ваше меню, підвищити імунітет, поліпшити здоров'я та зміцнити організм.

Відгуки