Медичний центр "Лор-клиника"

Лор-клиника - фото
вулиця Пастера, 21
(Вход с ул. Торговая)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср14:00 - 16:00Без перерви
Вт,Чт,Пт08:30 - 11:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Захворювання лор-органів потребують серйозного і комплексного підходу, застосування ефективних методик лікування, максимальної уваги з боку лікаря. Це дає можливість знизити ризик майбутніх ускладнень.

Лор-органи — важливі елементи правильного функціонування всього організму. Ні для кого не секрет, що хворобу легше вилікувати на початковій стадії. Головне — ретельно підійти до вибору лікаря.

Наша клініка спеціалізується на лікуванні лор-захворювань і супутніх хвороб. Лікар центру — фахівець з великим практичним досвідом, застосовує новітні методики і лікувальні засоби.

Прийом проводиться за попереднім записом.

Лікування лор-захворювань в нас проводиться за кількома напрямками, вибираючи оптимальний метод для конкретного випадку:

  • гомеопатія;
  • лазерна терапія;
  • біорезонансна терапія.

Гомеопатичні засоби чудово зарекомендували себе як у якості лікування, так і в якості профілактики лор-захворювань. Вони не викликають звикання організму, практично не мають побічних ефектів, дають стійкий позитивний ефект.

Лазерна терапія в практиці лікування захворювань лор-органів застосовується активно і успішно. Завдяки впливу лазера підвищується функціональна активність клітин, внаслідок чого досягається протизапальна, аналгезуюча і імуномодулююча дія.

Переваги біорезонансної терапії полягають у тому, що її можна призначати тим, хто не переносить лікарські препарати, страждає на алергію, має різні хронічні захворювання. Завдяки цьому методу лікування можливо швидко і безболісно відновити роботу органа або системи органів, організму в цілому. Терапія безпосередньо впливає на хворий орган, загоюючи його без побічних ефектів.

Звертаючись до нашого лікувального закладу, ви зможете отримати якісну медичну допомогу у випадку захворювання лор-органів. Ми застосовуємо індивідуальний підхід, гарантуємо ефективність лікування.

Відгуки