Магазин "Beauty Market"

Beauty Market - фото
вулиця Академика Филатова, 47/1
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,10:00 - 20:00Без перерви
вулиця Космонавтов, 9
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,10:00 - 20:00Без перерви
вулиця Сегедская, 8
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,10:00 - 20:00Без перерви
вулиця Большая Арнаутская, 56
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,09:30 - 19:30Без перерви

Інформація

Дивовижний світ краси, стилю та догляду за собою - магазин "Beauty Market" запрошує тих, хто цінує високу якість, сучасні тенденції, різноманіття вибору та відмінне обслуговування.

Ми чудово розуміємо - справжня краса починається з належного догляду за собою, уваги до деталей, тому готові запропонувати високоякісну продукцію для догляду за обличчям та тілом від європейських брендів. Наші креми, маски, лосьйони та тоніки виконують головну місію - роблять вашу шкіру сяючою, ніжною, делікатною та прекрасною. Ми ретельно підбираємо асортимент пропонованих вам товарів і реалізуємо безпечні, ефективні, унікальні засоби.

Отже, якщо ви належним чином позаботилися про красу вашого обличчя, можна подумати і про інші важливі складові прекрасного образу. Зокрема, мова йтиме про ваші волосся. Засоби для лікування волосся, маски, шампуні та кондиціонери, різноманітні фарби для волосся призначені перетворити ваші волосся, надати їм блиск, красу, доглянутий вигляд та здорове сяйво. Наші консультанти нададуть необхідну допомогу в питаннях вибору оптимальних засобів.

Макіяж - ідеальний спосіб надати вашому обличчю особливу красу та чуттєвість. Магазин "Beauty Market" пропонує високоякісну декоративну косметичну продукцію для макіяжу від кращих світових виробників та брендів. У нас ви зможете вигідно придбати тональний крем, базу під макіяж, консилери, коректори, тіні, пудру, туш, рум'яна та інші чарівні засоби, які створять чудовий образ - повсякденний або святковий.

Крім того, не слід забувати і про належний догляд за нашими руками - манікюр у цьому питанні відіграє далеко не останню роль. У нас ви зможете придбати необхідні товари для гелевого нарощування нігтів.

У нас ви зможете замовити послуги візажу та нарощування вій - записуйтеся за телефоном 0631890456 (Владислава) або приходьте до нас за адресою вул. Космонавтів, 9.

В магазині "Beauty Market" також представлений великий вибір чоловічого та жіночого білизни, колготок та шкарпеток. Приходьте і вибирайте гарні подарунки для себе або своїх близьких.

Пропонуємо вигідні умови співпраці для оптових покупців.

Доглядати за собою легко разом з "Beauty Market".

Відгуки